054 - 15 13 16
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
reorder
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt.
×
 

Hur vill du handla?

Handla som företag, kommun, landsting, förening, ambassad, organisation etc.

Priser visas utan moms.

Handla som privatperson.

Priser visas med moms.

Kontorsmaterial och kontorsvaror

Vi har kontorsmaterial och kontorsvaror till bra priser. Hos oss behöver du inte köpa kontorsmaterial i storpack för att få bra priser. Välkommen!

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi till. 
(Du kan även beställa via telefon) Tel 054-15 13 16 eller E-post order@megashop.se

Här nedan hittar du vårt stora utbud av kontorsmaterial. Allt från pärmar till hålslag och häftapparater. Vi fyller hela tiden på med nya kontorsvaror så hittar du inte det kontorsmaterial du letar efter kontakta oss så kan vi säkerligen hjälpa till och leverera.

Kontorsmaterial är uppdelat i olika kategorier nedan. Varje kategori har sedan underkategorier. Hittar du inte varorna så är det troligt att de finns under skrivbordsartiklar, där har vi knökat in rätt mycket som finns i och runt omkring ett skrivbord.

Vi hoppas att du hittar ditt kontorsmaterial hos oss och har du några frågor så kontakta oss gärna, så hjälper vi till.

Varan har lagts till check_circle_outline